Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Indicatorul agregat de eficienta a abatorului

Din experienta noastra de productie stim ca un abator lucreaza cu multi indicatori (randament, costuri operationale, stabilire de preturi , etc), asa ca de multe ori sunt de luat decizii care pot fi critice fara o baza stiintifica clara, cum ar fi: sa produceti mai multe transari - dezosari sau mai multe carcase, sa incurajati clientii pentru procesare suplimentara sau nu, sa aflati daca preturile pietei pentru unele din produsele tale reflecta intr-adevar costul lor real. Pentru a fi mai usor intelesi , am dezvoltat un indicator agregat care ofera zilnic valoarea obtinuta pentru fiecare kilogram viu de carne, luand in considerare: performantele operationale, costurile directe implicate si politica dumneavoastra de preturi. Instrumentul pe care vi-l recomandam este foarte usor de utilizat si solicita numai ajustari atunci cand pretul de lista sau costul ambalajelor se modifica.