Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Softul de control al randamentului

Priviti rapoartele cu randamente. De exemplu carnea rezultata este o corelatie precis pozitiva intre randamentul zilnic si complexitatea procesarii. Cu cat se adauga o valoare mai mare produselor, implicand operatii suplimentare si deci pierderi suplimentare, cu atat randamentul este mai slab. Exista deasemenea o corelatie pozitiva certa cu calitatea materiilor prime ( de exemplu carnea in viu)

Acest instrument de lucru, dezvoltat pentru inceput pentru abatoarele de pasari face conexiuni matematice si logice pentru a transforma nota de productie, care contine multe produse si cantitati, intr-o prezentare globala de cifre si procentaje, aflate intr-un format foarte confortabil de urmarit, lasandu-va sa intelegeti cu usurinta daca exista probleme de procesare , calitate proasta a materiei prime, lipsa unor produse sau greseli de inregistrare a productiei. Aplicatia este bazata pe multe teste facute pe un numar semnificativ de pui , oferind o foarte mica eroare in apreciere.

Toate datele zilnice vor fi astfel usor de interpretat statistic pentru a va oferi o imagine completa a activitatii operationale desfasurate.