Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Evaluarea ambalarii, etichetarii si inchiderii ambalajelor

Este o greseala comuna a se crede ca cea mai confortabila metoda de a creste termenul de valabilitate este achizitionarea de solutii de ambalare scumpe (atmosfera modificata, etc) .Va atragem atentia ca aceasta decizie se va dovedi una foarte costisitoare atunci cand veti cumpara si consumabile. Investind prea mult intr-o problema care ar putea fi rezolvata mai ieftin, ajungeti sa incarcati zilnic costurile operationale . Atunci cand veti citi oferta noastra veti intelege cat de importanta si eficienta ar putea fi solutia dumneavoastra de ambalare.
Va oferim solutii :

  • sa gasiti ambalarea cea mai potrivita cat mai devreme in proces, evitand erori in costuri si protejarea excesiva aproduselor, care inseamna costuri suplimentare fara nici un rezultat.
  • sa gasiti un echilibru intre nevoile unui produs, proces, ambalaj si mediu
  • sa asigurati protejarea produsului si livrarea lui la greutatea si calitatea dorita de client.
  • sa aveti de partea dumneavoastra experti obiectivi si profesionisti care inteleg cum se comporta alimentele in diferite tipuri de ambalare.
  • sa gasiti protectia pentru necesitatile produsului la un pret pe care vi-l puteti permite, ramanand competitivi.
  • sa determinati adevaratele limite ale ambalarii din perspectiva stiintifica a alimentelor.
  • sa determinati posibile aplicatii la toate solutiile de impachetare.
  • sa indepliniti legislatia romaneasca si directivele UE privind etichetarea.
  • sa gasiti un echilibru intre cererile pietii, cerintele legale si costurile operationale de etichetare.
  • sa gasiti echilibrul dintre costul si performantele materialelor pentru ambalare, etichetare si/sau inchidere.
  • sa evaluati furnizorii de ambalaje.
  • sa mentineti si/sau extindeti termenulde valabilitate a produselor alimentare.
  • sa explorati modalitatea in care Ambalarea in Atmosfera Modificata extinde termenul de valabilitate si sa decideti asupra eficientizarii costurilor.
  • sa testati solutiile de impachetare: integritate, conditii de mediu, inchidere, compararea optiunilor, contributia ambalarii la termenul de valabilitate.
  • sa testati inchiderea ambalajului: aspect, dimensiuni, sigilarea de siguranta, impactul la cadere, retentia de vacuum.