Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Optimizarea termenului de valabilitate

In privinta termenului de valabilitate organizatia noastra obtine si ofera cele mai bune rezultate din Romania. Fara a avea un ambalaj special putem imbunatati dramatic termenul de valabilitate, de exemplu 10 zile la carnea refrigerata ambalata normal , iar prin vacumare si/sau ambalare in atmosfera modificata termenele de valabilitate pot fi prelungite la 16 zile si chiar mult peste.
Toate acestea sunt obtenabile in Romania; noi le-am obtinut deja si se dovedesc a fi consistente pentru a lunga perioada de timp.
Numim acest serviciu optimizare si nu maximizare, pentru ca vorbim despre o balanta sensibila cost-beneficiu. Nu exista nici un motiv ca dumneavoastra sa cheltuiti suplimentar in controlul vectorilor, sanitatie, mentenanta, programe de pregatire in cazul in care clientii dumneavoastra nu sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru termenul de valabilitate suplimentar oferit de dumneavoastra.
Optimizarea termenului de valabilitate este un proces dificil care solicita multa atentie si dupa implementare, dar uneori poate fi ieftin, implicand mai degraba proceduri, idei si supervizare corecta decat investitii reale. Pentru a fi adaptati oricarui context trebuie mentionat ca in unele cazuri o serie de investitii ar putea fi necesare , functie de termenul de valabilitate tinta , unele dintre acestea putand fi relativ costisitoare.
Principalele avantaje ale optimizarii sunt: protejarea imaginii marcii dumneavoastra, diferentierea in piata, extinderea razei de distributie, oferirea unei imagini de incredere, evitarea retururilor sau retragerilor de produse din piata.
Care ar putea fi schema generala de abordare inainte de intra in amanunte specifice fiecarei fabrici alimentare?

  • Auditul initial gratuit pentru termenul de valabilitate
  • Definirea termenului de valabilitate in termeni de: ce aveti, ce doriti, ce puteti face in fabrica dumneavoastra si ce poate fi optimizat
  • Evaluarea termenului de valabilitate atat in depozitul dumneavoastra de refrigerate cat si in rafturile clientilor.
  • Optimizarea termenului de valabilitate a produsului dumneavoastra: formularea/ re-formularea optiunilor, optiuni de proiectare a proceselor, investitii necesare, optiuni de ambalare, proiectarea sau/ si imbunatatirea programelor de sanitatie, supervizarea temperaturii, controlul vectorilor, instruire si mentenanta.
  • Asistenta permanenta in timpul implementarilor de proceduri si/ sau a investitiei
  • Atingerea termenului de valabilitate propus si asistenta pentru consistenta temporala a acestuia.
In programul de optimizare a termenului de valabilitate, noi nu oferim rapoarte ci garantam cateva zile in plus ca valabilitate, operand impreuna cu echipa locala in fabrica pentru a va creea o mai buna intelegere a produsului si pentru o abordare stiintifica si experimentata a posibelelor viitoare probleme.