Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Achizitia de know how si programe de training personalizate

Sunteti bombardat de oferte de programe de instruire. Si este la moda sa fie denumite “customised” , cand este evident ca sunt generale. Ce este un training personalizat (customized) si de ce avem nevoie de el ?
De ce , este simplu - pentru a nu risipi parte din resursele d-voastra: timp si bani. Nici un program de training nu este eficient daca nu raspunde nevoilor organizatie
d-voastra, eventual marcati un punct la capitolul resurse umane , prezentand organizatia d-voastra ca fiind una moderna , deoarece organizeaza instruiri.
Sunt sigur ca organizati un curs cerut de catre autoritati si denumit:” notiuni fundamentale de igiena” . Daca sunteti curios ce cunostinte acumuleaza salariatii d-voastra , si pe ce anume cheltuiti resurse, testati la intamplare 10 dintre ei prin preluarea de teste de pe mainile lor si trimitandu-le la laborator. O sa vedeti singur rezultatele, care vor adauga si o explicatie suplimentara problemelor pe care le experimentati cu pastrarea sau cresterea termenelor de valabilitate. Sau testati pur si simplu cunostintele lor in materie de igiena.
Daca ati ales in trecut sa platiti pentru nimic , numai pentru ca autoritatile au cerut acest lucru, aveti optiunea de a utiliza mai bine resursele , salariatii d-voastra urmand a inteleage si invata cu adevarat lucruri esentiale.
Organizam instruiri scurte in fabrici alimentare nu numai pe probleme de igiena, dar si legate de bunele practici, controlul vectorilor, organizarea spalarii si a dezinfectiei, etc. Informatii reale si folositoare in productie, prezentate intr-o maniera simpla si prietenoasa, urmate de o evaluare care sa va asigure ca angajatii au fost interesati si motivati sa invete si sa achizitioneze noi abilitati.
Incepem cu determinarea nevoile fabricii d-voastra si proiectam un suport informational destinat acoperirii acestora, fara informatii inutile care sa plictiseasca auditoriul si sa aduca zero valoare afacerii d-voastra. Intotdeauna efectuam o evaluare a rezultatelor.
In materie de know how , promovam pentru prima oara in Romania conceptul T.O.P. (the total operational performance system), instrumente manageriale specifice si adaptate :softul de control al randamentului, indicatorul agregat de eficienta al abatorului si controlorul de costuri in timp real. Aceste instrumente manageriale suna pretios, dar sunt foarte prietenoase , usor de implementat si folosit, oferind o perspective completa a unei zile de productie in materie de : cost al procesarii, eficienta folosind o cifra cumulativa a tuturor variabilelor, greseli de inregistrare sau management eronat al productiei