Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Construirea unei fabrici alimentare

Construirea unei fabrici alimentare se poate transforma intr-un dezastru financiar si operational daca nu exista un management corespunzator fiecarei etape de proiect plecand chiar de la cea mai buna solutie de inginerie. Sunt multe variabile implicate astfel incat echipa de proiectanti sau furnizorul de echipamente nu vor putea conduce procesul la fel de bine ca un consultant local specializat in fabrici alimentare. Legislatia, managementul produselor secundare si al deseurilor, un flux potrivit pentru a asigura siguranta alimentara, vecinatati, disponibilitatea fortei de munca calificate, noua echipa manageriala, autoritatile locale, protectia mediului, implementarea sistemului dvs. de management siguranta-calitate, relatia cu sursele financiare inclusiv SAPARD si Fondurile Structurale Europene, si altele, pot consitui probleme insurmontabile daca nu exista calificarea potrivita si/ sau suport local.
Am fost martorii mai multor investitii care au fost reproiectate chiar inainte de inceperea productiei datorita unor fluxuri defectuoase. Va oferim suport tehnic, legal si financiar , consiliindu-va nu numai in timpul proiectarii dar si dupa aceea, in timpul implementarii, a testelor tehnologice, a inceperii procesului, a perioadei de ajustare, a atingerii capacitatii nominale, a imbunatatirii operationale si a implementarii sistemului performantei operationale totale. (T.O.P).
Pentru proiectele mari alocam un manager de proiect care va asigura suportul, din perspectiva procesarii alimentelor, la proiectarea , construirea fabricii si dupa aceea.
Proiectam sau reproiectam in integralitate ( tehnologie, structura, instalatii, sistematizare exterioara, sistematizare verticala, ventilatie, etc) abatoare ( toate speciile) , fabrici de procesare carne ( orice complexitate) , fabrici de lapte ( orice capacitate si complexitate) , ferme zootehnice ( toate speciile), ferme vegetale, depozite logistice, fabrici de nutreturi combinate, ciupercarii, silozuri si investitii conexe acestora