Despre noi si despre filozofia noastra

produsele dumneavoastra

dezvoltarea produselor

termenul de valabilitate

standarde de produs

evaluarea ambalarii

procesele fabricii alimentare

haccp & food safety

calitatea alimentului

managementul mediului

servicii de auditare

biosecuritate

optmizarea randamentului

reingineria produselor

resursele umane

optimizarea productivitatii

planul beneficiilor

securitatea muncii

ergonomia muncii

organigrama optima

achizitie know-how

instrumente manageriale

softul de control

indicatorul de eficienta

planul de mentenanta

controlul costurilor

solutii pentru afacere

construirea unei fabrici

oportunitati financiare

t.o.p. in fabrica de alimente

filozofia t.o.p.

auditul t.o.p.

noutati in industrie

prima pagina

 

Filozofia T.O.P.

Incepem cu un mic sfat: daca ajungeti la acest ultim punct din curiozitate sau din greseala este de preferat sa va intoarceti la filozofia noastra pentru a intelege mai bine conceptul T.O.P., cel mai comprehensiv si modern sistem managerial pentru fabrici alimentare.

Toti cei care au avut rabdarea sa citeasca si sa inteleaga perspectiva noastra completa asupra celor patru prioritati T.O.P. : siguranta, calitate, randament si productivitate, ar putea avea o ultima intrebare : „Cum putem ajunge la Performanta Operationala Totala (T.O.P.)?”. Parte din raspunsuri le-ati gasit deja anterior, dar pentru a concentra aceasta viziune moderna in cateva cuvinte va vom cita opinia unui cunoscut consultant american: „Creati cultura necesara. Masurati-va performanta. Mentineti prioritatile asupra sigurantei, calitatii, randamentului si productivitatii. Maximizati performanta in orice sector de activitate. Recompensati si motivati. Mai mult de atat, includeti structuri de compensatie si roluri de sustinere. Este un sistem care functioneaza. Beneficiile vor merita orice efort. Costuri mici. Un moral mai bun. Un mediu mai bun de lucru. Vanzari mai mari. Profituri mai mari. O mai buna siguranta. Succes in calatoria dvs. spre T.O.P.”