Termeni și condiții


Accesul şi utilizarea acestui site web fac subiectul următorilor termeni de utilizare:

Termeni și condiții


Accesul şi utilizarea acestui site web fac subiectul următorilor termeni de utilizare:

Termenii de utilizare sunt aplicabili din momentul în care utilizatorul accesează pentru prima dată acest site. Toate drepturile asupra textelor incluse în paginile acestui site web, inclusiv dreptul de proprietate, sunt deţinute şi controlate de către Fondul de Garantare si Creditare IFN SA(Fondul). Pot fi descărcate copii ale materialelor publicate pe acest site web numai în scopuri necomerciale sau pentru uz propriu. Cu toate acestea, dreptul de proprietate asupra materialelor în cauză sau alte drepturi asociate acestuia nu pot fi deţinute.

Sunt interzise copierea, reproducerea, descărcarea, republicarea, difuzarea, transmiterea, afişarea, modificarea sau reutilizarea acestor materiale în alte scopuri decât cele menţionate mai sus. Linkurile afişate pe acest site web conduc către site-uri care nu sunt controlate de către Fond. Din acest motiv, Fondul nu poate fi considerată responsabilă de conţinutul acestora sau al celor la care se face referire pe aceste site-uri.

Link-urile afişate pe acest site web au menirea de veni în sprijinul utilizatorilor (client sau potenţial client), iar introducerea lor în conţinutul site-ului nu implică sprijinul Fondului faţă de acestea şi compania nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele publicate pe aceste site-uri. Riscul pentru vizitarea acestor site-uri web este asumat în totalitate de către utilizatori.

Informaţiile publicate pe acest site web au fost atent analizate pentru a nu prezenta neconcordanţe cu realitatea; totuşi, nicio garanţie asupra calităţii sau aplicării acestora în anumite scopuri nu poate fi asigurată. De asemenea, nu putem garanta că materialele publicate pe acest site web sunt exacte sau lipsite de erori.

Niciun material publicat pe acest site web nu constituie un sfat privind achiziţionarea unui produs de credit şi nu poate fi considerat o recomandare în acest sens.

În măsura în care cadrul legislativ din România o permite, nu se acceptă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună cauzată direct sau indirect prin utilizarea materialelor publicate pe acest site web.

Aceşti termeni de utilizare sunt guvernaţi de legile române şi vor fi interpretaţi în conformitate cu legislaţia română.

Dacă vreuna din clauzele prezentate mai sus este considerată ilegală, nulă sau în contradicţie cu cadrul legislativ, atunci aceasta va fi revizuită separat, astfel încât sa nu afecteze validitatea şi aplicabilitatea celorlalte clauze.

Fondul poate revizui în orice moment aceşti termeni de utilizare fără a anunţa în prealabil, operând modificările direct pe acest site web. Este responsabilitatea utilizatorilor de a avea o situaţie actualizată asupra informaţiilor inserate online, iar prin continuarea utilizării acestui site web se înţelege acordul tău asupra modificărilor survenite în termenii de utilizare.

Copyright

Fondul deține drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul site-ului www.fgc.ro precum și a oricăror materiale de prezentare tipărite sau transmise electronic. Acestea sunt protejate de legislația drepturilor de autor în vigoare.

Este interzisă în mod expres copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conținutului și graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conținutul și forma siteului www.fgc.ro, sub sancțiunile prevăzute de lege.

Utilizatorii trebuie să aibă 18 ani împliniţi pentru a utiliza acest site web. Copiii nu au voie să folosească acest site web.

Antivirus şi anti-spyware

Pentru a vă asigura că vă protejaţi computerul împotriva viruşilor şi spyware-ului instalaţi un software defensiv. Va trebui să vă asiguraţi că produsele pe care le folosiţi sunt programate pentru a scana fişierele pe măsură ce acestea sunt accesate. De asemenea este foarte important să descărcaţi regulat ultimele versiuni ale programelor. Dacă produsul pe care îl folosiţi poate efectua actualizări automate vă recomandăm să îl programaţi pentru a verifica automat existenţa unor versiuni noi de fiecare dată când vă conectaţi la internet.

Aplicaţii Firewall

Un firewall este un dispozitiv care blochează traficul nedorit dintre computerul dumneavoastră şi internet. Vă recomadăm să folosiţi un firewall pentru a reduce şansele de accesare neautorizată a computerului dumneavoastră de pe internet. Odată ce un firewall este pus în funcţiune, acesta nu necesită foarte multă preocupare iar majoritatea acestora sunt prevăzute oricum cu instrucţiuni detaliate.

Aplicaţiile firewall sunt încorporate în unele sisteme cum ar fi Microsoft Windows XP dar puteţi obţine aplicaţii software separate de la comercianţii specializaţi. Unele servicii de bandă largă includ o funcţie firewall în sistemul lor de acces pentru utilizator - dacă nu sunteţi siguri cu privire la aceste aspecte contactaţi-vă furnizorul. Dacă folosiţi o aplicaţie firewall asiguraţi-vă că o actualizaţi regulat.

Notificari

Clientul este de acord ca toate notificările relevante și alte comunicări emise conform sau în legătură cu acest Contract de credit, inclusiv documentele, notificările și informațiile legate de încheierea, executarea și rezilierea acestui Contract de credit îi pot fi transmise electronic prin comunicări agreate în acest scop, inclusiv prin e-mail, sisteme de mesaje scurte, aplicații mobile sau prin poștă. Notificările transmise în modul menționat mai sus sunt considerate primite în aceeași dată în care au fost trimise, cu excepția oricăror comunicări trimise prin poștă, care vor fi considerate primite în șapte zile calendaristice de la data trimiterii. În cazul modificării cerințelor, Clientul va fi informat.

Orice modificare a adresei de e-mail sau de corespondență, a numărului de telefon sau a datelor de contact care nu este notificată către Fond nu va putea fi opozabilă, iar Fondul este scutit de orice răspundere rezultată din continuarea transmiterii comunicărilor la adresele/numerele cunoscute sau ținând cont de datele puse la dispoziție de Client.

Pe durata acestui Contract de Împrumut, Părțile vor comunica în limba română.

Clauze finale

Solicitantul/ Împrumutatul înţelege ca orice întelegere/ convenţie încheiată între acesta şi Fondul este supusa rezilierii de plin drept de către Fond, fără a fi necesară nicio procedură judiciară sau extra judiciară şi fără aportul instanţelor de judecată, în cazul în care Solicitantul/ Împrumutatul a uzat de fals în declaraţii sau/ şi în informaţiile puse la dispoziţia Fondului de Garantare si Creditare IFN SA, declaraţii/ informaţii false sau incomplete pe baza cărora Fondul a acceptat întelegerea/ convenţia respectivă dar pe care Fondul nu ar fi încheiat-o sau ar fi încheiat-o în alte condiţii daca ar fi cunoscut realitatea.

În cazul nerespectării termenilor şi conditiilor prezentate pe site de catre utilizatori sau orice comportament care aduce prejudicii Fondul pot conduce la suspendarea accesului respectivilor utilizatori la serviciile oferite de acest site.

Protectia consumatorului:

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - www.anpc.gov.ro

DESCOPERĂ

Serviciile noastre


Finanțăm oameni și antreprenori, proiectele și afacerile acestora,
oferind soluții responsabile și acordând îndrumare în aplicarea lor!CONTACTEAZĂ-NE